Νέα και Ανακοινώσεις

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επιστολή πρόσκλησης σε ανοιχτό διάλογο υποψηφίων δημάρχων Καλαμαριάς

Αποστείλαμε πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο στον νυν δήμαρχο κ. Θεοδόση Μπακογλίδη, για να συζητήσουμε ενώπιον όλων των συνδημοτών μας. Η επιστολή μας αναφέρει :

“Αξιότιμε κύριε Μπακογλίδη,

 

Καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, οργανώνουν επίσημες αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.

 

Όμως, φαντάζομαι, ότι συμφωνείτε κι εσείς, ότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι περιορισμένος και τα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας λιγοστά. Ακόμη, η προβολή στα ΜΜΕ είναι δαπανηρή και ταυτόχρονα ακυρώνει την αμεσότητα και την επαφή με τον πολίτη.

 

Για αυτούς τους λόγους προτείνω να οργανωθεί ένας ανοιχτός δημόσιος διάλογος των υποψηφίων δημάρχων με καθεστώς ισοτιμίας, στην πλατεία προσφυγικού ελληνισμού. Έτσι θα έχουν οι συνδημότες μας την ευκαιρία να ακούσουν και να πληροφορηθούν τις απόψεις μας στα κρίσιμα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

Από τη δική μας πλευρά, είμαστε ανοιχτοί στον ορισμό της θεματολογίας χωρίς περιορισμό και θα θέλαμε να συμφωνήσουμε σ’ ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής ως συντονιστής της συζήτησης. Στα όρια του δήμου μας κατοικούν εκλεκτοί δημοσιογράφοι που θα μπορούσαν να διαχειριστούν αυτόν το ρόλο.

 

Παραμένω στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις, αναμένοντας τη θετική σας απάντηση.

 

Με τιμή

 

Γιάννης Δαρδαμανέλης

Πολιτικός Μηχανικός

υπ. Δήμαρχος Καλαμαριάς”