Νέα και Ανακοινώσεις

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ιστορική Νίκη στην Καλαμαριά! – Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλαμαριά, 3 Ιουνίου 2019

 


Ιστορική Νίκη στην Καλαμαριά για τον Γιάννη Δαρδαμανέλη
και τη Γενιά Δημιουργίας

 

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης και η «Γενιά Δημιουργίας» κατόρθωσαν να επιτύχουν χθες, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, μια ιστορική Νίκη και ανατροπή στον Δήμο Καλαμαριάς. Πρόκειται για μια  νίκη-έκπληξη με δεδομένο ότι η Καλαμαριά διοικούνταν από την ίδια κραταιά παράταξη εδώ και σαράντα περίπου χρόνια. Αλλά πρόκειται και για μια σπουδαία επιτυχία και ανατροπή,της καθώς καλύφθηκε η σημαντική διαφορά των δώδεκα ποσοστιαίων μονάδων που  χώριζε τις δύο παρατάξεις στον πρώτο γύρο  παρά το υψηλό ποσοστό αποχής  60%, που εμφανίστηκε στο δεύτερο γύρο.

Τα τελικά αποτελέσματα που καταδεικνύουν μία θριαμβευτική Νίκη του Γιάννη Δαρδαμανέλη έναντι του Θεοδόση Μπακογλίδη (ποσοστό 58% έναντι 42%), ερμηνεύονται ως απόφαση των πολιτών της Καλαμαριάς για αλλαγή σελίδας μετά από δεκαετίες. Παράλληλα εκφράζουν την εμπιστοσύνη  των δημοτών της Καλαμαριάς στο πρόσωπο ενός νέου ανθρώπου,  με φανερή διάθεση για δουλειά και μαχητική διεκδίκηση, καθώς και στη δυναμική της παράταξής του «Γενιά Δημιουργίας». Μία ανεξάρτητη παράταξη που αγκάλιασε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης και ιδεολογίας, δίχως ταυτόχρονα να αποδεχθεί κομματικά χρίσματα.

Μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων ο Γιάννης Δαρδαμανέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

 «Καταφέραμε μία Νίκη ιστορική! Μία Νίκη από αυτές που δεν συμβαίνουν συχνά! 

Μία παράταξη φρέσκια και δυναμική κατάφερε μία μεγάλη ανατροπή απέναντι σε μία παράταξη που διοικούσε επί 40 περίπου χρόνια.

Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μας που εμπιστεύθηκαν τη Γενιά Δημιουργίας.

Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους συνεργάτες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτήν την ιστορική νίκη!

Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την μοναδική υποστήριξη!

Η Καλαμαριά γύρισε σελίδα! Τόλμησε να κάνει αυτό το βήμα και δεν θα την απογοητεύσουμε.

Θα δουλέψουμε ενωμένοι για την επανεκκίνηση, την ανάπτυξη, τη νέα εποχή της Καλαμαριάς μας!».

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Υπεύθυνος Τύπου

Νίκος Τομπουλίδης-Δικηγόρος

Τηλ. 6973988196

ιστοσελίδα: www.geniadimiourgias.gr

e-mail: geniadimiourgias@gmail.com