Νέα και Ανακοινώσεις

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μεταδημότευση – Δικαιολογητικά

Ζεις στην Καλαμαριά. Αποφασίζεις για την Καλαμαριά;

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα, το οποίο με τη δική σας συνεργασία μπορούμε να λύσουμε.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο ζήτημα του μικρού ποσοστού εγγεγραμμένων ψηφοφόρων αναλογικά με τον πραγματικά ενεργό πληθυσμό στο Δήμο Καλαμαριάς. Στα όρια του Δήμου μας κατοικούν περίπου 110.000 κάτοικοι (92.000, βάσει απογραφής 2011), ενώ οι εγγεγραμμένοι δημότες είναι λιγότερο από τους μισούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές να ψηφίσουν περίπου 35.000 πολίτες, με αποτέλεσμα στο τιμόνι του δήμου μας να εκλέγεται διοίκηση με μόλις 15.000 ψήφους. Σχετικά δε, με τις Εθνικές εκλογές πολλά από τα μέλη μας δεν μπορούν για διάφορους λόγους (υγείας, οικονομικούς , επαγγελματικούς, κτλ ) να μετακινηθούν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην εκφράζονται πολιτικά για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας.

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε ότι αποδυναμώνεται η δική σας φωνή και η δυνατότητα παρέμβασης για ό,τι σας αφορά. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακινήσουμε, να προχωρήσετε σε διεκπεραίωση της μεταδημότευσής σας. Είναι αναγκαίο ο Δήμος Καλαμαριάς να ξαναμπεί στην ομάδα των μεγάλων δήμων και να γυρίσει σελίδα.

Η διαδικασία μεταδημότευσης είναι πολύ απλή και γρήγορη. Για τη δική σας διευκόλυνση σας εσωκλείουμε ένα σύντομο οδηγό για τη διαδικασία μεταδημότευσης και σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στη ζωή του δήμου μας!

Μεταδημότευση τώρα! Με την ψήφο σου μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στην Καλαμαριά :

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗΣ-1